Smart home sensors

انواع سنسورهای هوشمند

انواع سنسورهای هوشمند :

با استفاده از سنسورهای هوشمند ، خانه شما می تواند زمانی که در خانه حضور ندارید تمام اتفاقات را با استفاده از اپلیکشن نصب شده بر روی گوشی های هوشمند به شما اعلام کند و با فرمان به سایر دیوایس های هوشمند عکس العمل لازم را چه در زمان حضور شما و یا عدم حضور شما جهت جلوگیری از خطرات بگیرد.

سنسورها به کمک سایر دیوایس ها به خانه شما کمک می کنند. در مقاله قبلی « خانه هوشمند به چه خانه ای گفته می شود و مزایای آن چیست؟»  در رابطه با خانه هوشمند ومزایای آن صحبت کردیم ، حال در این مقاله سعی داریم به نقش سنسورها هوشمند که در واقع المانی را اندازه گرفته و آن را به عنوان یک داده و ورودی به خانه هوشمند جهت اخذ تصمیم از پیش تعیین شده می دهند ، بپردازیم.

از انواع سنسورهای هوشمند می توان به سنسور تشخیص حرکت ، سنسور تشخیص نور ، سنسور درب و پنجره ، سنسور تشخیص دما و رطوبت ، سنسور تشخیص دود ، سنسور تشخیص نشت گاز ، سنسور تشخیص نشت آب و … اشاره کرد.

سنسور تشخیص حرکت (Motion Sensors) :

سنسور تشخیص حرکت سنسوری است که حرکت های فیزیکی را تشخیص میدهد. برای موارد امنیتی مثل زمانی که در خانه نیستیم و حرکتی را تشخیص دهد می توان هشدار آن را بر روی اپلیکیشن نصب شده بر روی گوشی هوشمندتان ارسال کند و حتی می تواند در صورت نصب آژیر ، آن را هم به صدا در آورد.

و هم برای کنترل هوشمند سایر دیوایس ها استفاده می شود مثل کنترل روشنایی ، سیستم های سرمایشی و گرمایشی و تهوه ، بسته به حضور و یا عدم حضور شخص وظیفه از پیش برنامه ریزی شده خود را انجام دهد.

 

سنسور تشخیص نور (Light/Lux Sensors) :

این سنسور میزان روشنایی محیط نصب شده را تشخیص می دهد و بعد از آن بسته به نیازمان می توانیم شاهد سناریو از پیش برنامه ریزی شده یمان باشیم. مثلا دیمر به کمک این سنسور می تواند میزان روشنایی یک محیط را در هر شرایطی ، به میزان ثابت از پیش تعریف شده نگه دارد. یا مثلا با نصب این سنسور نزدیک پنجره ، زمانی که نور بیرون خانه یعنی نور خورشید به اندازه مشخص شده رسید جهت بهره گرفتن از نور و گرما خورشید پرده ها باز و وقتی نور محیط بیرون کم شد پرده ها شوند و روشنایی محیط از نور لامپ ها تعمین شود.

 

سنسور تشخیص دما و رطوبت (Temperature Sensors) :

همان طور که از نام این سنسور پیداست با کمک این سنسور میزان رطوبت و ویزان دمای خانه را می توان اندازه گیری کرد و بعد از آن به کمک سیستم های تهویه ، سرمایشی و گرمایشی میزان دما و رطوبت خانه را به میزان تعیین شده تنظیم کرد

 

سنسور تشخیص دود (Smoke and CO Sensors) :

این سنسور با تکنولوژی خود توان تشخیص دود ناشی از آتش سوزی و یا وجود گاز CO در محیط را دارد و به محض مشاهده آن ها به سیستم خانه هوشمند اطلاع می دهد تا عکس العمل لازم را از خود نشان دهند. علاوه بر آن می تواند یک هشدار به اپلیکیشن تلفن همراهتان ارسال کند.

 

سنسور تشخیص نشت گاز (Gas Leak Sensors) :

سنسور تشخیص نشت گاز این اطمینان را برای ساکنین خانه فراهم می کند تا از خطرات ناشی از نشت گاز جلوگیری شود. بعد از تشخیص نشت گاز به کمک شیر برقی که در قسمت ورودی اصلی گاز نصب شده ، گاز ورودی خانه را قطع می کند تا از نشت گاز تا رفع مشکل آن جلوگیری به عمل آید. علاوه بر آن می تواند یک هشدار به اپلیکیشن تلفن همراهتان ارسال کند.

 

 

سنسور تشخیص نشت آب (Water Leak Sensors) :

این سنسور هم مثل سنسور تشخیص نشت گاز این اطمینان را برای ساکنین خانه فراهم می کند تا از ضرر ناشی از نشت آب جلوگیری به عمل آید. این سنسور را می توان در مکان هایی که احتمال ترکیدگی لوله آب و یا مکان هایی مثل نزدیک سینک ظرفشویی ، ماشین ظرفشویی ، ماشین لباس شویی ، استخر و جکوزی و … نصب کرد تا در صورت نشت آب یک هشدار به اپلیکیشن تلفن همراهتان ارسال کند.

 

سنسور درب و پنجره (Window and Door Sensors) :

این سنسور کوچک و سبک از دو بخش تشکیل شده که به صورت آهنربایی به هم متصل هستند ، قسمت اصلی آن بر روی چهار چوب نصب شده و قسمت دیگر به درب یا پنجره متصل می گردد. به محض باز شدن درب یا پنجره یعنی جدا شدن این دو شمت از هم تصمیمات برنامه ریزی شده از هم اتفاق می افتد. همچنین برای بحث امنیت می تواند یک هشدار به اگلیکیشن گوشی همراه ارسال کند و یا حتی آژیر خانه را به صدا درآورد.

 

سخن آخر:

به کمک سنسورهای هوشمند و انتخاب درست و به جای آن ها علاوه بر راحتی و آسودگی خاطر صاحب خانه می توان در مصرف انرژی و هزینه های ناشی از آن صرفه جویی کرد. با مراجعه به قسمت محصولات سایت می توانید سنسور های مورد نیاز خوده را مشاهده و خرید کنید. همچنین کارشناسان فنی ما به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی شما عزیزان هستند تا در امر مشاوره برای خرید سنسور مناسب راهنمای شما عزیزان باشند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *